OOK GEBOUWEN HEBBEN
EEN X-FACTOR

Wat maakt dat iemand in jouw gebouw wil wonen, werken of winkelen? Om die vraag te beantwoorden gaan we op zoek naar de X-factor, die het kloppend hart vormt van jouw project. Want ook gebouwen hebben een X-factor! De merkwaarden die we ophalen vormen de ankers van jouw project en geven richting aan de positionering ervan. Uiteraard zorgen we voor het wow-effect met origineel en creatief beeldmateriaal, pakkende teksten en moderne technieken. Zo creëren we een sterk merk van en voor je gebouw; de basis van succesvolle vastgoedmarketing.

Ontdek de magie van jouw project

Elk project, elk gebouw heeft een verhaal. Een geloofwaardig verhaal zorgt voor een magische aantrekkingskracht bij (toekomstige) bewoners, bezoekers en gebruikers. Onze Magic Places®-methode zorgt er ook bij het positioneren van je gebouw voor dat de juiste stappen worden gezet, zodat er een sterk merk kan worden gebouwd. Het verhaal dat jouw gebouw vertelt, legt de basis voor een succesvolle marketingstrategie.

Met de Magic Places®-methode helpen wij ontwikkelaars, vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven en woningcorporaties om hun project op de kaart te zetten en de aantrekkingskracht en waarde ervan te vergroten. Dat kunnen we ook voor jouw project! Het resultaat: snelle verhuur of verkoop, tevreden gebruikers en een plek die ertoe doet. Duurzame vastgoedmarketing, gericht op mensen en op de toekomst.

The Wall – Leidsche Rijn

The Wall – Leidsche Rijn

Winkelcentrum Sint Jorisplein – Amersfoort

Winkelcentrum Sint Jorisplein – Amersfoort

Nowadays – Beurspasage Amsterdam

Nowadays – Beurspasage Amsterdam

social impact

Bij Urban Solutions vinden we het niet alleen belangrijk om toekomstbestendige ontwikkelingen te stimuleren, het is onze missie om van elke plek een sociale omgeving te maken, die bijdraagt aan het positieve gevoel van de bewoners en gebruikers ervan. Want de meerwaarde van een gebied of gebouw wordt bepaald door de bewoners, bezoekers en gebruikers van die plek. Wij geloven dat marketing kan helpen om een duurzame strategie te vertalen naar winstgevende en sociale meerwaarde voor zowel gemeenten, ontwikkelaars, vastgoedeigenaren als hun huurders en bewoners. Die sociale impact, de ‘S’ uit de ESG-doelstellingen, daar gaan wij voor.

Marketingpartner voor een succesvol project

Wil je weten hoe je met onze vastgoedmarketing die magische aantrekkingskracht voor jouw gebouw ontdekt en waarde en betekenis toevoegt aan jouw project? Bel of mail ons voor een inspirerend gesprek!