De week van Machteld

Maandag

Na drie heerlijke weken rondreizen door Oostenrijk, Italië en Frankrijk, is het zaak om weer in het strakke werkritme te komen. Wakker worden van de wekker in plaats van spelende kinderen, ontbijten met havermout in plaats van zoete broodjes en om 8.15 alweer ‘up-en-running’ zijn. Het is even wennen.

Maar we hebben goede koffie op kantoor en misschien nog wel belangrijker, ik heb hele gezellige collega’s!

We starten de maandag altijd met een teamoverleg. Heerlijk om te horen dat alles tijdens mijn vakantie hartstikke goed is gegaan en dat ook ik niet onmisbaar ben. 😉

Tijdens mijn vakantie is er een ontzettend gave aanvraag voor een pitch binnengekomen. Vanmiddag rijden Linda en ik er even langs om gevoel bij deze locatie te krijgen. Daarna rijden we door naar een gemeente voor een kennismaking en om een toelichting te geven op onze Magic Places-methodiek.

Dat was een leuke eerste dag na mijn vakantie. Volgens mij zit ik er al wel weer lekker in.

Op maandagavond spelen we vaak een potje padel met vrienden. Dat betekent vooral; heel veel lachen. Maar uiteraard wel serieus genoeg om ervoor te zorgen dat we winnen.

Dinsdag

Met de trein van Utrecht naar Nijkerk, waar ik elke dinsdag en vrijdag werk als citymarketeer. Een dag vol afspraken. Evementenorganisatoren helpen events on-brand te maken, met een gemeente-ambtenaar bespreken hoe zijn project kan bijdragen aan de citymarketing en vice versa en sollicitatiegesprekken voeren met kandidaten voor de functie van marketingcommunicatiemedewerker.

Natuurlijk heb ik de tijd genomen voor een rondje door de stad. Als het even kan klap ik mijn laptop open op een terras en werk ik lekker buiten. Terrassen genoeg in Nijkerk!

De meisjes (mijn dochters) zijn aan het logeren bij mijn ouders. Dat is altijd feest, lekker veel buiten. Fruit plukken van de bomen, spelen met de hond en zwemmen in de vijver. Maar dit keer hadden ze toch heimwee en kreeg ik twee huilende meisjes aan de telefoon. Gelukkig is er Face-time…

Woensdag

Op woensdag ben ik altijd vrij. Maar omdat het nu vakantietijd is, gooien we het schema even om. De meisjes (mijn dochters van 6 en 8) zijn nu nog bij mijn ouders. Dus ik ga even werken. Maar eerst even lekker sporten!

Ik had mijn mailbox nog niet helemaal bijgewerkt, dus dat kan ik mooi vandaag doen. Daarnaast moet ik nog een presentatie voorbereiden voor donderdag. We hebben een nieuwe marketingstrategie gemaakt voor een winkelcentrum. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, dus leuk om dit te kunnen presenteren.

Einde middag kan ik de meisjes ophalen bij mijn ouders. Met de heimwee valt het ineens wel mee. Gelukkig zijn ze wel blij mij weer te zien. Om te vieren dat iedereen weer thuis is, gaan we naar Roberto voor de allerlekkerste gelato.

Donderdag

Eerst naar Amsterdam om de nieuwe marketingstrategie te presenteren. Deze werd supergoed ontvangen. Dat is natuurlijk altijd fijn!

Tijdens de vakantieperiode is er minder hectiek op kantoor en daardoor meer ruimte voor creativiteit. Nu heb ik dus mooi de tijd om te kijken hoe ik de inspiratie, die ik tijdens mijn vakantie heb opgedaan, kan gebruiken in mijn werk.

Vrijdag

Weer een dag in Nijkerk. Vandaag zit ik grotendeels aan de grote koffietafel bij Boekhandel Roodbeen. Aanrader! Als je in de buurt van Nijkerk bent, ga daar eens kijken. Voor mij gewoon keihard werken natuurlijk ;-), maar ook even kijken welke boeken ik nog wil lezen de komende tijd.

Terug