De week van Rachel

Wij helpen de magische X-factor van gebieden en plekken te ontdekken en succesvol in te zetten door middel van storytelling en contentmarketing. We zijn een team van experts, met elk een eigen specialisme. Elke medewerker maakt een beschrijving van zijn of haar week. Deze week is dat Rachel, één van onze contentmanagers…

Maandag:
Zoals op elke maandag begonnen we de week met een werkoverleg. Deze keer wel met een kleiner groepje dan normaal, aangezien sommige collega’s genieten van een welverdiende vakantie!

Dinsdag:
Ik wilde op het Sint Jorisplein graag een leeg pand opvrolijken en er een fotowand van maken. In samenwerking met mijn collega Feike, die altijd bijspringt met het technische gedeelte van mijn ideeën, hebben we deze kleurrijke wand gecreëerd. Op deze foto zijn ze nog bezig en zitten de oude letters er nog op maar ondertussen is de muur helemaal klaar! Kom jij ook een mooi plaatje schieten?

Woensdag:
Tijdens alle drukte besluit ik even lekker te gaan lunchen bij onze buren Hoog Vuur in De Nieuwe Stad Amersfoort. De temperaturen lopen op deze week, dus goed eten is een must 😊

Donderdag:
Deze week ben ik veel bezig geweest met de laatste voorbereidingen voor de Roze Picknick, die ter ere van de Gaypride op het Sint Jorisplein in Amersfoort georganiseerd wordt. Er wordt 40 graden voorspeld dus we gaan over op een hitteplan. Ik kocht roze badjes, ventilatorsprays en deze leuke waterpistooltjes!

Vrijdag:
De ochtend van de Roze Picknick begint vroeg. De meiden van Your Balloons hebben al enige voorbereiding getroffen en komen aan met zakken vol ballonnen. Ik moet zeggen, het is wel lekker vrolijk wakker worden. Benieuwd naar het resultaat? Check de foto’s op Facebook @sintjorisplein.

Terug