De week van Tamara

Wij helpen de magische X-factor van gebieden en plekken te ontdekken en succesvol in te zetten door middel van storytelling en contentmarketing. We zijn een team van experts, met elk een eigen specialisme. Elke medewerker maakt een beschrijving van zijn of haar week. Deze week is dat Tamara Griffith, onze office- en projectmanager…

Maandag:
Volle bak, alle collega’s zijn aanwezig. 10 u overleg! Even de koppen bij elkaar en alle projecten op hoofdlijnen door, met de belangrijke 2-3 maanden vooruitblik. Nog vragen? Geen vragen! Oké, dan heb ik nog wel wat vragen; wie plant die brainstorm in, wanneer verwacht je akkoord op de offerte, kan iedereen het projectnummer vermelden bij leveranciers en geven jullie door of je op de barbecue bent van onze huisbaas?

We gaan even de diepte in als we kijken naar onze organisatiestructuur. Wat zullen we regelen als welverdiende Urban-lunch? Daarna lekker knallen tot laat.
(Instagram @Urban(lunch)Solutions)

Dinsdag:
Orde in de chaos. Vandaag is dé dag. Ach, toch niet, de opstart loopt even wat anders. Man heeft tóch een afspraak, dus ik kan niet door naar het werk. Ik breng Chloë (dochter, 7jr) naar school, ditmaal met broertje Lennox (a.k.a. Koos Pielemoos, 1jr) als enthousiaste sidekick. Inloop in de klas, há dat wist ik! Toch chaos. Enkele ouders groeten en ik kijk naarstig bij welk krioelend kindwezen deze ook alweer horen. Opgelucht als de juf in haar handen klapt race ik naar huis. Onderweg ben ik weer zo blij dat ik dit kan doen zonder verscheurd te worden tussen werk en privé. Vanavond lekker de werkuurtjes met volle overgave pakken.

Orde, vandaag is dé dag, oké op kantoor dan… Minimale doel van vandaag: realisatie The Wall updaten, uren Houten in James (projectsysteem) zetten met Lilly en de twee maanden vooruitgeschoven opruimklus klaren. Lekker hoor!

 

Woensdag:
#partimelife! Vandaag schakel ik ‘of duty’ bij Urban, omdat het kan. En anders weten ze me te vinden. Even zo’n ‘on duty’-thuis dag. Op de wc check ik toch even mijn mail en zie ik een aanvraag voor een pitch binnenkomen, een hele toffe, ik weet welke collega ik hier blij mee maak, dus laat het doorsturen niet wachten tot morgen. Hoe gaaf, ze weten ons te vinden #proudemployee!

 

Donderdag:
Donderdag, bij het opstaan organiseer ik in mijn hoofd welke taken ik in de ruim 4 uur op kantoor moet verrichten, welke ik eventueel kan doorschuiven naar thuiswerk, of de boodschappen voor het avondeten in huis zijn en wat ik verder van de privé 2do-list moet doen voor 10:30u. Als de poepmobiel met oppas komt voorrijden ben ik ready! Ik ruil Lennox tijdelijk in voor de autosleutel en een bont gezelschap zwaait me uit.

Ik ben uitgenodigd voor een brainstorm, vast met goede reden, dus ik dwing mezelf geen tijdsdruk te voelen, heerlijk even geen geneuzel en gewoon viben op elkaar! Er komt echt een kern uit, daar is ‘ie weer, de X-factor waar we zo in geloven. Ben nu al benieuwd hoe Linda en Machteld deze vertalen naar dé kloppende centrumvisie.

Omdat ik me net iets te graag laat verleiden door een paar kleinere klusjes in mijn mailbox – facturatiegegevens opvragen, nieuw telefoniecontract, blogje nalopen voor collega, etc. – (schijnbaar behoefte aan afvinken) zit er niets anders op dan na het bedtijd voorlezen de laptop nog even open te klappen en aan een paar geplande taken te werken. Not bad though…

 

Vrijdag:
Op vrijdag werk ik vanuit huis en ben ik in ieder geval telefonisch goed bereikbaar tussen 9.00-13.00 uur. In principe werk ik dus ook op vrijdag een halve dag. Gelukkig al wat druk van die ketel doordat ik heb voorgewerkt. Een saaie werkdag? Nou eigenlijk niet, heel bevredigend om te kunnen doorstomen in de uren dat zoonlief slaapt en geen reistijd op je dag te verliezen. Mijn enige harde werkdoel vandaag is een verse lijst met crediteuren ter betaling stellen.

SEND! Yess, vandaag is het me gelukt, 14.00 uur, de lijst is eruit, schoenen kunnen aan, door naar het middagprogramma.En vanavond, hoeft de laptop dus lekker niet open en is er tussen de kinderen die slapen en manlief die thuiskomt een goddelijk half uur ME-time!

Terug