De week van Tristan

Wij helpen de magische X-factor van gebieden en plekken te ontdekken en succesvol in te zetten door middel van storytelling en contentmarketing. We zijn een team van experts, met elk een eigen specialisme. Elke medewerker maakt een beschrijving van zijn of haar week. Deze week is dat Tristan Melissen, één van onze contentmanagers…

Maandag:
Deze week zijn we uitgenodigd om te pitchen voor een stadscentrum. Vandaag zorg ik ervoor dat de presentatie er perfect uitziet. Niet alleen tekstueel gezien maar ook qua beeld. Zo laten we bijvoorbeeld de doelgroep waar wij ons op richten, goed in beeld zien met moodboards.

Dinsdag:
Op The Wall in Leidsche Rijn Utrecht zijn wij bezig met een de nieuwe signing en wayfinding. Vandaag kijk ik in detail naar het plan dat is opgesteld en of het goed overkomt op locatie. Kijken met de ogen van de consument dus, waardoor de klantreis wordt verbeterd.

Woensdag:
Vanmiddag ben ik vrij maar ook dan doe ik inspiratie op bij andere winkelcentra 🙂 .

Donderdag:
Voor Gouda Goverwelle zijn we bezig met de herpositionering van het vernieuwde winkelcentrum. Er zijn verschillende voorstellen gemaakt met branding die aansluit bij de moderne uitstraling van het centrum. Ik vind het zelf erg mooi geworden!

Vrijdag:
Vandaag is het tijd voor ontspanning! Nadat ik de websites van de opdrachtgevers heb nagelopen en actueel heb gemaakt is het vandaag tijd voor een BBQ met het team! En als je dan toch naast een beachvolleybalveld werkt, moet er natuurlijk ook even gespeeld worden.

Terug